}

Rendelési idő

Előre egyeztetés alapján.

1023 Budapest

Zsigmond tér 10.

CSATLAKOZZ FACEBOOK-CSOPORTUNKHOZ,
ahol kérdezhetsz, fontos tudnivalókat, kutatások eredményeit, cikkeket osztunk meg a testsúlycsökkentő műtétekről.

SADI-S műtét

KEZDD EL MÉG MA!

Nem késő, hogy megváltoztasd az életed, és végre újra Önmagad legyél!

]

VÁLTOZTASD MEG AZ ÉLETED!

Szabadulj meg a 2-es típusú cukorbetegségtől!

}

HOSSZABB ÉLETTARTAM

Egészséges életmóddal, tested karbantartásával többet lehetsz a szeretteiddel.

KIVÁLÓ SZAKÉRTELEM

Professzionális megoldások, empatikus, szakértői hozzáállás.

MI AZ A SADI-S MŰTÉT?

A SADI-S (single anastomosis duodenal-ileal bypass with sleeve) 2007-ben azzal céllal hozták létre, hogy egyszerűsítsék a duodenal switch műtétet. Ez az eljárás is csőgyomor (sleeve gastrectomia) kezdődik, mely után a vékonybél traktus jelentős részét kikapcsoljuk a felszívódásból. Ennél a műtétnél azonban csak egyetlen bélkapcsolatot (szájadék, anasztomózis) képzünk.

Az eredmények meghaladják a gyomor bypass műtétét. Emellett a táplálkozási hiányállapotok és a szövődmények aránya kisebb, mint a duodenal switch beavatkozásnál.

Az eljárást a bariátriai sebészeti beavatkozások közé fogadta az amerikai társaság (ASMBS) és a világszövetség (IFSO). A műtét kiváló első beavatkozásként, illetve azoknak, akik átestek sleeve gastrectomián és további fogyást szeretnének.

A beavatkozás után elengedhetetlen az állandó vitamin és ásványianyag pótlás és a rendszeres orvosi kontroll.

KI FOG SEGÍTENI?

Dr. Baranyai Zsolt a kórosan elhízott pácienseknek segít visszaadni az önbizalmukat, az egészséges alakjukat, hogy újra teljes életet élhessenek.

Közel két évtized sebészeti gyakorlata és haladó laparoszkópos képzettsége remekül kamatoztatható a bariátria sebészetben. Megalapította és vezeti a Magyar Metabolikus és Bariátriai Társaságot. A nemzetközi bariátriai társaság, International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Disorders (IFSO) magyarországi vezetője. Felmérés szerint betegei közül 99% újra megoperáltatná magát vele, 98%-ánál pedig jelentős (min. a túlsúly 70%-a) volt a műtét utáni fogyás mértéke.